Picknick- en andere banken krijgen QR codeplaatjes

Beste Vrienden en bezoekers,

Misschien heb je ze al gespot op een aantal picknick- en andere banken op het landgoed: QR codeplaatjes.

Een aantal van jullie vraagt zich misschien af: “wat zijn QR-codes en waarom zitten die plaatjes op de banken?” Dat zit zo: net als de banners die nu op 4 plekken staan, vertellen ze de vele bezoekers van het landgoed dat er een Vereniging Vrienden van Mariënwaerdt bestaat en dat je al voor € 15,- Vriend(in) kunt worden met een aantal leuke voordelen. Richt je telefooncamera op de QR-code en je komt met 1 klik terecht op de websitepagina van de Vrienden waar je meer informatie krijgt over de vereniging en het belang van het wandelpadenonderhoud en de mogelijkheid om het landgoed te steunen. De knop om Vriend(in) te worden staat ook op die pagina met een verwijzing naar alle voordelen van het lidmaatschap.
Al deze acties zoals het plaatsen van banners en QR-codes hebben hun nut nu al bewezen, dat zien we aan het stijgende ledenaantal.
De Klusgroep van de Vrienden zorgt ervoor dat er steeds meer bankjes die gedoneerd zijn aan het landgoed worden voorzien van de QR-codeplaatjes, dus zegt het voort, want wie kan er nou geen Vrienden gebruiken?!

Een hartelijke groet,

Bestuur Vrienden van Mariënwaerdt