Steun Molen De Vrijheid

Stem voor eind september Molen De Vrijheid

Op verzoek van de molenaars van Molen de Vrijheid in Beesd, Justin van den Heuvel en Cees de Jong, vragen wij uw aandacht èn UW STEM.
Wij (Vereniging en molenaars) zijn trots dat deze eeuwenoude molen deel uitmaakt van het Landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt. De unieke molen staat op een geweldige plaats op het landgoed, aan de rivier de Linge, aan een prachtige dijk, in het dorp Beesd. Cees en Justin draaien en malen met de molen en mogen veel bezoek ontvangen. Het biologische meel wordt gebruikt in veel heerlijke producten van Mariënwaerdt, waaronder in de biologische producten van de bakkerij en de Stapelbakker.
Toch komt, als we niets doen, binnenkort een einde aan hun werk en de activiteiten van onze molen. De molen heeft een grote restauratie nodig en dit kost veel geld. Zonder deze restauratie komt de molen stil te staan. Stilstand is funest voor een molen! Niet voor niets doneert de Vereniging dit jaar ook aan de Molen.

MAAR WE KUNNEN MEER DOEN!
Cees en Justin/Molen De Vrijheid doen nu mee aan de BankGiro Loterij Molenprijs. Inmiddels zitten zij bij de laatste drie en hebben zij uw stem heel hard nodig. Als zij winnen ontvangen we een bedrag van 75.000 euro en kunnen zij deze prachtige molen de noodzakelijke restauratie geven. De molen is van grote (historische) waarde voor het landgoed, maar heeft zeker ook grote waarde voor Beesd en wijde omgeving! Helpt u deze prachtige molen in bedrijf te houden?
Stem VANAF 11 SEPTEMBER, maar voor 1 oktober, 12.00 uur op molen De Vrijheid in Beesd! Ga naar http://www.molenprijs.nl/devrijheid .
Nadat u gestemd heeft, krijgt u in uw mailbox een e-mail met een link. Deze moet – om uw stem te laten tellen – nog even heel simpel worden bevestigd.
Goed om te weten:
– Het stemmen zorgt voor geen enkele andere verplichting, maar is voor Molen De Vrijheid heel noodzakelijk!
– Iedere stem levert 1 euro op! Dus als we niet winnen, krijgen we toch een geldbedrag;
– Naast geld, levert deze actie grote promotie op voor het landgoed;
– Onder de stemmers, verloot de BankGiro Loterij, een geheel verzorgd weekend.

Cees de Jong en Justin van den Heuvel danken u vast heel hartelijk bedankt voor uw medewerking en zien u graag op de Molen!