Direct lid worden?

Speciaal voor Leden

Vaak vragen geïnteresseerden in onze Vereniging ook naar de Ledenvoordelen. Wij benoemen dan vooral dat het in stand houden en dus dagelijks kunnen genieten van zo’n fraaie Heerlijkheid Mariënwaerdt al een voordeel op zich is. Maar daarbij heeft u ook nog eens andere voordelen van uw contributie. Lees maar mee:

Voordeel 1: Actief meedoen met activiteiten

Als Vriend van Mariënwaerdt heeft u de unieke gelegenheid actief mee te doen aan bezigheden die ondersteunend zijn aan het landgoed. Heeft u thuis geen tuin of wilt u in vaker in een tuin actief zijn dan kunt u zich bij een enthousiaste groep aansluiten. Dit geldt ook voor klus-, poets- of opruimactiviteiten, ondersteuning geven bij de fair als gastvrouw of gastheer. Wilt u vrienden meebrengen om eens kennis te laten maken met wat wij doen: dat mag ook. Introducees zijn welkom bij de meeste activiteiten. We begroeten immers graag nieuwe gezichten!
Voordeel 1

Voordeel 2: Gratis lunch en koffie/thee bij onderhoudswerkzaamheden

Voor wat, hoort wat! De Heerlijkheid Mariënwaerdt beloont uw fysieke inzet bij onderhoudswerkzaamheden graag met een gratis lunchpakket. De Vereniging biedt u daarnaast koffie en thee aan voor en tijdens het werk. Bij de jaarlijkse Vriendendag organiseren we een speciale activiteit zoals bijvoorbeeld een themawandeling met picknick op het landgoed.
Voordeel 2

Voordeel 4: Adopteer een boom

De Machinedreef op de Heerlijkheid Mariënwaerdt is in de loop der jaren door de Vereniging Vrienden van Mariënwaerdt aangeplant met populieren. Maar er is nog plaats genoeg om hier weer een echte Abelenlaan van te maken. Voor € 25,- kunt u een boom adopteren. De Vrienden plaatsen bij de boom een bordje met uw naam of een naam naar keuze, bijvoorbeeld van uw (klein)kinderen of ouders.
Voordeel 3
De vakantiehuisjes, genaamd Abtsbouwing en Buitenleven, zijn voor leden tegen 10% korting te boeken bij Belvilla. Vraag vooraf de spelregels hiervoor even op bij secretaris@vriendenvanmarienwaerdt.nl.