18 mei : Voorjaarswandeling met of zonder lunch

De voorjaarswandeling brengt ons deze keer langs de natuurlijke variëteit aan de zuidzijde van Mariënwaerdt. We lopen een stuk over de uiterwaarden van de Linge waar knotwilgen te vinden zijn. Die zorgen voor een oer-Hollands landschap. Deskundige begeleiding vertelt over de planten die we tegenkomen en de bomen die op Mariënwaerdt staan. Neemt u vooral uw verrekijker, loupe of fototoestel mee. Er wordt tijd genomen om hier en daar stil te staan en te genieten met al onze zintuigen.
De wandeling begint om 10.00 uur en start bij het Karnhuis. Om 09.30 uur staat de koffie klaar. Rekent u op circa twee uur wandelen, wij eindigen ook bij het Karnhuis. De lunch wordt geserveerd in de Stapelbakker omstreeks 12.30 uur. Bij droog weer volstaan wandelschoenen, bij regen neemt u wellicht liever laarzen mee. Honden zijn welkom mits aangelijnd.
De kosten van deze wandeling zijn incl. koffie/thee en lunch € 9,95 per persoon. U kunt zich ook opgeven voor de wandeling zonder van de lunch gebruik te maken. Voor eventuele vragen of aanmelding voor de wandeling (MET OF ZONDER LUNCH) kunt u zich melden bij de coördinator van de wandelgroep Carolien Franken via wandelen@vriendenvanmarienwaerdt.nl of bij ons secretariaat: tel. 06 – 5206 5173.
Ter introductie in onze Vereniging Vrienden van Mariënwaerdt mag u ook familie of vrienden aanmelden. Bij uw aanmelding dient u alle deelnemende namen te vermelden en minstens één mobiel telefoonnummer voor het geval wij u kort voor de activiteit nog moeten bereiken.

VOOR WIE DE WANDELING MET LUNCH WIL: Bestel deze vòòr 15 mei a.s. via vrienden shop (klik op) of betaal via rekeningnummer NL46RABO 0304 0072 18 t.n.v. Penningmeester Ver.Vrienden van Marienwaerdt, onder vermelding voorjaarswandeling en uw naam/namen.

Heeft u problemen met onze webwinkel of kunt u niet digitaal betalen: neemt u dan contact op met onze ledenadministratie via leden@vriendenvanmarienwaerdt.nl of telefonisch 06- 13 51 66 88.

Nog geen Vriend? Voor € 15,= per jaar bent u Vriend. Klik daarvoor op onderstaande link bij Lid worden.