Klusgroep wordt verblijd met nieuw gereedschap


De Klusgroep is verblijd met een sponsoractie van een vijftal sponsoren. De gulle gevers Bas van Zanten professioneel Gereedschap B.V., Spronk Trading Holland, Parcum infraprojecten, Kroeze hoveniers, Drukkerij Kemker B.V. en Voet Aggregaten overhandigden op de laatste zaterdag van oktober het gereedschap ter waarde van € 1.000,= officieel aan de Klusgroep.

PERSBERICHT

De Vereniging Vrienden van Mariënwaerdt bedankt haar sponsoren.

De Vereniging Vrienden van Mariënwaerdt ondersteunt het landgoed Mariënwaerdt in Beesd.
Onze missie: met elkaar dragen wij bij aan een solide draagvlak voor een samenhangend en verantwoord beheer en onderhoud van dit historische rijksmonument en landgoed. Een landgoed dat voor iedereen is opengesteld om te bezoeken, te ontspannen en te genieten.

De vereniging heeft verschillende actieve werkgroepen. Zo is er bijvoorbeeld een Tuingroep, een Klusgroep en een Groep Fairs ondersteuning (ook voor het bakken van noten- en appeltaarten).
De wandelgroep organiseert heerlijke wandelingen op het landgoed.

Gereedschap voor de Klusgroep
De Klusgroep heeft de laatste jaren diverse projecten gerealiseerd: het opknappen van de bierkelder tot informatie centrum, het bouwen van een kippenhooiberg bij De Stapelbakker, repareren van zitbanken die verdeeld over het landgoed geplaatst zijn, het timmeren van picknicktafels, het restaureren van de duiventillen voor het Grote Huis enz.

De Klusgroep komt op woensdag bij elkaar en groeit zowel in ledental als werkzaamheden. Zo worden bijzondere boerenwagens gerestaureerd met externe experts. Een en ander blijft niet onopgemerkt maar vraagt ook specifiek gereedschap. Hiervoor werden sponsoren gezocht en gevonden! De gulle gevers Bas van Zanten professioneel Gereedschap B.V., Spronk Trading Holland, Parcum infraprojecten, Kroeze hoveniers, Drukkerij Kemker B.V. en Voet Aggregaten overhandigden op de laatste zaterdag van oktober het gereedschap ter waarde van € 1.000,= officieel aan de Klusgroep.

Na de officiële overhandiging was er – in samenwerking met Landgoed Mariënwaerdt = een borrel in het Pannenkoekenhuis De Stapelbakker waar de sponsoren werden bedankt door de klusvrienden voor de mooie gereedschappen.

Wie meer wil weten over onze Vereniging is van harte welkom bij onze activiteiten. Of neem eens een kijkje op onze website www.vriendenvanmarienwaerdt.nl .

Voor de redactie: Meer informatie vraagt u bij
Joanne Bredero, secretaris / secretaris@vriendenvanmarienwaerdt.nl / tel. 06 – 5206 5173

Op de foto vlnr: Cees Bassa – voorzitter Vrienden van Mariënwaerdt; Gert Jan van Zanten – Bas van Zanten professioneel B.V.; Bert Spronk – Firma G.J. Spronk en Zonen; Max Kroeze – Parcum infraprojecten en Andre Kroeze – Kroeze hoveniers.
(De sponsoren Patrick Kemker en John Voet staan niet op de foto).