GEVOLGEN CORONA VIRUS > LANDGOEDFAIR 2020 GEANNULEERD

Beste Vrienden en geïnteresseerden in de activiteiten van de Vereniging Vrienden van Mariënwaerdt,

Gevolg gevend aan de dringende oproep van ons kabinet heeft de Vereniging Vrienden van Mariënwaerdt besloten om alle activiteiten tot 1 juni stil te leggen.
Dit geldt ook voor de “routinematige” bijeenkomsten van de Klus- en Tuingroep.
Wanneer meer duidelijkheid zal zijn of de maatregelen van de regering versoepeld worden dan wel nogmaals verlengd, treft u op deze plaats nadere informatie aan.

Wij moeten u vanaf deze plaats al wel melden dat helaas grote publiekevenementen waaronder ook de LANDGOEDFAIR 2020 geannuleerd zijn tot 1 september. Er zijn geen mogelijkheden de fair naar een ander moment in 2020 te verplaatsen. Zeer verdrietig maar het is niet anders, voor alle getroffen partijen: het landgoed, de standhouders en alle trouwe bezoekers.
Eind mei krijgt u van ons update via ons Vriendennieuws.

Wij roepen u op u allen te houden aan de voorgeschreven regels. Dat neemt niet weg dat u nog steeds van harte welkom bent op het Landgoed voor een frisse neus en/of genieten van de natuur.
Mits u maar afstand tot anderen houdt!!!
De Landgoedwinkels op het Landgoed en in Utrecht, Korte Jansstraat 5, zijn open. In Beesd dagelijks van 10-18 uur, in Utrecht di t/m za 10-17 uur.

Bovendien is sinds 1 mei de Stapelbakker open voor het afhalen van pannenkoeken, salades en een weekend special van landgoedkok Djon Okkerse.
In de afgelopen weken konden bezoekers van het landgoed een kopje koffie met huisgemaakte taart afhalen bij een foodtruck voor de Landgoedwinkel. Heerlijk als u samen gaat picknicken langs de Notenlaan of op stille plekjes op het landgoed.
Inmiddels is het ook mogelijk om eten te bestellen bij de Stapelbakker en dit af te halen. De koks van de Stapelbakker bereiden een selectie van de menukaart. Chefkok Djon Okkerse maakt wekelijks een van zijn specialiteiten van het seizoen als weekend special. Wat de specialiteit is ziet u op take-away mogelijkheden.

Ook het steunen van het Landgoed in deze bizarre tijd gaat gewoon door. U kunt via onze website uiteraard gewoon lid worden en daarmee het Landgoed steunen. Klik op LID WORDEN of WINKEL voor meer informatie.
Wij danken u voor uw begrip en wensen u een goede gezondheid toe.

Bestuur Vereniging Vrienden van Mariënwaerdt