VRIENDENPICKNICK en wandeling op ZATERDAG 22 AUGUSTUS

Beste Vrienden en belangstellenden in de Vereniging Vrienden van Mariënwaerdt,

Vanaf 1 juni gelden weer andere spelregels in Nederland in het pakket van maatregelen om het Covid-19 (coronavirus) terug te dringen.
De maatregelen op het landgoed kunt u lezen op de website van Heerlijkheid Mariënwaerdt via de link horeca weer open en via de link stapelbakker en covid-19
De hele gang van zaken wordt door Nathalie van Verschuer heel duidelijk uitgelegd in haar blog Daar gaan we dan!

Het bestuur heeft in haar vergadering van 3 juni besloten binnenkort weer te starten met de verenigingactiviteiten. DE TUINGROEP IS AL GESTART OP ZATERDAG 13 JUNI; DE KLUSGROEP START WOENSDAG 24 JUNI. DE ANDERE INFORMATIE ONTVANGT U ZO SPOEDIG MOGELIJK VIA ONS VRIENDENNIEUWS.

Belangrijk om hier vast te melden: OP ZATERDAG 22 AUGUSTUS WORDT EEN VRIENDENPICKNICK GEHOUDEN BIJ DE STAPELBAKKER.
Voorafgaand daaraan kunt u deelnemen aan een wandelexcursie. Ook belangrijk is vast de nieuwe datum van de uitgestelde ALV. Dit wordt nu zaterdag 31 oktober, voorafgaand aan de start van de Sint-Hubertusjacht.
Heeft u specifieke vragen aan ons, richt uw mail dan aan naar ons secretariaat via secretaris@vriendenvanmarienwaerdt.nl . Alle leden van de tuin- en/of klusgroep ontvangen rechtstreeks bericht van hun coördinator.

Via onze website kunt u ook in deze bizarre tijden uiteraard gewoon lid worden en daarmee het Landgoed steunen. Klik in de rode balk bovenaan deze website op WINKEL of LID WORDEN voor meer informatie.

Wij wensen u een goede gezondheid toe en hopen dat wij u spoedig weer kunnen ontmoeten.

Bestuur Vereniging Vrienden van Mariënwaerdt