ZOMERWANDELING EN VRIENDENPICKNICK op ZATERDAG 22 AUGUSTUS

Beste Vrienden en belangstellenden in de Vereniging Vrienden van Mariënwaerdt,

Vanaf 1 juni gelden weer andere spelregels in Nederland in het pakket van maatregelen om het Covid-19 (coronavirus) terug te dringen.
De maatregelen op het landgoed kunt u lezen op de website van Heerlijkheid Mariënwaerdt via de link horeca weer open en via de link stapelbakker en covid-19
De hele gang van zaken wordt door Nathalie van Verschuer heel duidelijk uitgelegd in haar blog Daar gaan we dan!

OP ZATERDAG 22 AUGUSTUS WORDT EEN ZOMERWANDELING EN VRIENDENPICKNICK GEHOUDEN BIJ DE STAPELBAKKER.

Voor de wandelexcursie verzamelen we om 10.45 uur bij het parkeerterrein van de Stapelbakker. Vertrek 11.00 uur. We maken een interessante wandeling over het landgoed met enthousiaste en deskundige uitleg over wat groeit en bloeit. Honden welkom, de route is nog niet bepaald in verband met de huidige afsluiting als gevolg van de processierups. De wandeling duurt tot 12.45 uur zodat aansluitend men kan genieten van de picknick.

Ook belangrijk is vast de nieuwe datum van de uitgestelde ALV. Dit wordt nu zaterdag 31 oktober, voorafgaand aan de start van de Sint-Hubertusjacht.
Heeft u specifieke vragen aan ons, richt uw mail dan aan naar ons secretariaat via secretaris@vriendenvanmarienwaerdt.nl . Alle leden van de tuin- en/of klusgroep ontvangen rechtstreeks bericht van hun coördinator.

Via onze website kunt u ook in deze bizarre tijden uiteraard gewoon lid worden en daarmee het Landgoed steunen. Klik in de rode balk bovenaan deze website op WINKEL of LID WORDEN voor meer informatie.

Wij wensen u een goede gezondheid toe en hopen dat wij u spoedig weer kunnen ontmoeten.

Bestuur Vereniging Vrienden van Mariënwaerdt