Direct lid worden?

Landgoed Groep

Binnen onze Vereniging organiseren wij jaarlijks een aantal vaste activiteiten:

Boswerkzaamheden, zwerfvuilruimen, koperpoetsen en de klusgroep.

In het voor-/najaar organiseren wij op een aantal zaterdagen boswerkzaamheden: dit betekent dat wij met een aantal vrienden bezig zijn met het snoeien en het onderhoud van de bosschages op het landgoed. Het betreft hier niet al te zware lichamelijke arbeid.

Daarnaast gaan we in het voorjaar gewapend met prikkers en vuilniszakken het zwerfvuil te lijf. Dit levert elk jaar een aanzienlijke berg afval op.

Voor de mensen die van poetsen houden, organiseren wij een koperpoetsdag . Al het koperwerk wat aanwezig is in het “Grote Huis“ wordt door de Vrienden onder handen genomen.Daarbij komen ook de paardentuigen aan bod.

Daarnaast is binnen onze Vereniging een vaste groep van actieve Vrienden-“klussers”. Vanaf 2013 beschikt deze klusgroep over een eigen ruimte “het Karnhuis“. Eenmaal per drie weken komt deze groep bij elkaar waar zij ten behoeve van de bezoekers van het Landgoed allerlei klussen verrichten. Activiteiten die door de klusgroep de afgelopen periode zijn uitgevoerd: opknappen van de bierkelder, het bouwen van een kippenhok, opknappen van zitbanken die verdeeld over het landgoed geplaatst zijn, het timmeren van picknicktafels. En het restaureren van de duiventillen die voor het Grote Huis staan. Tevens organiseren de klusvrienden tijdens de fairs “open dagen” en kunnen belangstellenden een kijkje in het Karnhuis (klushuis) nemen. Op deze dagen zijn er ook activiteiten voor de kinderen. Zij kunnen onder leiding van de klusvrienden vogelhuisjes timmeren, kerstboompjes zagen en koe-melken.

Aanmelden activiteit landgoedgroep

    This form uses Akismet to reduce spam. Learn how your data is processed.

    Mocht u zin hebben zich aan te sluiten bij één van de hierboven genoemde activiteiten, neem dan contact op met ons via landgoedgroep@vriendenvanmarienwaerdt.nl.

    Lid worden

    Onderhouden wat belangrijk is