Direct lid worden?

(Klooster)Tuin Groep

U bent van harte welkom bij de activiteiten in de tuin en draagt zo bij aan het bestaan van dit prachtige landgoed.

De ‘Tuingroep van de Vrienden van Mariënwaerdt’ verzorgt de Kloostertuin bij het Grote Huis. Er is o.a. een rozentuin en een moestuin. De deelnemers zijn erg enthousiast: het is leuk om te doen en geeft veel voldoening om samen in de buitenlucht actief te zijn.

Wilt u bijdragen aan het bestaan van Heerlijkheid Mariënwaerdt dan bent u van harte welkom bij de ‘Tuingroep van de Vrienden’. In de 19 rozenperken staan bij elkaar 700 rozenstruiken van diverse rassen. De vrienden van de Tuingroep onderhouden regelmatig deze perken. Het gaf vorig jaar zomer een prachtig resultaat dat door vele belangstellenden is bewonderd bij de rondleidingen tijdens de landgoedfair.

Dit jaar in maart was er een ‘Workshop rozen’ voor alle leden. Het was een interessante en gezellige ochtend die is afgesloten met een heerlijke lunch in de Stapelbakker. Geplande onderhouds- en snoeidata deze zomer/herfst zijn de zaterdagen 22 september en 17 oktober (winterklaar maken van de rozenperken).

Ook de moestuin vergt onderhoud en heeft de aandacht van de tuinvrienden. Wilt u zich ook aanmelden voor de Tuingroep of wilt u meer informatie? Stuur een e-mail naar tuingroep@vriendenvanmarienwaerdt.nl.

Meer informatie en data ontvangt u via de e-mail van de coördinator Tuingroep, José de Bruin.

Lid worden

Onderhouden wat belangrijk is