Direct lid worden?

(Klooster)Tuin Groep

De Tuingroepvrienden helpen regelmatig met het onderhoud van de Kloostertuin bij het Grote Huis. Er is o.a. een rozentuin en een moestuin. In de perken staan 700 rozenstruiken van diverse rassen.

De frequentie van onderhoud door de Tuingroep is afhankelijk van de seizoenen. De deelnemers zijn erg enthousiast: het is leuk om te doen en geeft veel voldoening om samen in de buitenlucht actief te zijn. Kom eens kijken hoe er gewerkt wordt en of u een steentje kunt bijdragen.

Na ontvangst met koffie/thee beginnen we om 09.30 uur. Omstreeks 12.30 uur krijgen we een lunch(pakket) aangeboden van Heerlijkheid Mariënwaerdt.

Wilt u ook eens in de paar weken een zaterdagochtend komen tuinieren en mensen ontmoeten op Heerlijkheid Mariënwaerdt, dan bent u – na aanmelding - van harte welkom.

Op dit moment houden we rekening met de RIVM-coronamaatregelen. Zodra we met de Tuingroep weer actief zijn en u zich per e-mail heeft aangemeld, dan krijgt u bericht wanneer de activiteiten plaatsvinden.

Aanmelden voor de Tuingroep of zijn er vragen? Stuur een e-mail naar José de Bruin, coördinator van de Tuingroep: tuingroep@vriendenvanmarienwaerdt.nl. Bellen mag natuurlijk ook (06-34 20 20 80)

Lid worden

Onderhouden wat belangrijk is