Direct lid worden?

(Klooster)Tuin Groep

De ‘Tuingroep van de Vrienden van Mariënwaerdt’ verzorgt de Kloostertuin bij het Grote Huis. Er is o.a. een rozentuin en een moestuin. De deelnemers zijn erg enthousiast: het is leuk om te doen en geeft veel voldoening om samen in de buitenlucht actief te zijn.

Wilt u ook eens in de paar weken een zaterdagochtend komen tuinieren en mensen ontmoeten op de Heerlijkheid Mariënwaerdt dan bent u – na aanmelding - van harte welkom.

Na ontvangst met en kopje koffie/thee beginnen we om 09.30 uur. Omstreeks 12.30 uur krijgen we een lunch(pakket) aangeboden van Heerlijkheid Mariënwaerdt. Elk jaar in maart worden alle rozenstruiken gesnoeid, vanaf april wordt het onkruid in de borders gewied en worden de randen gestoken. In de perken staan 700 rozenstruiken van diverse rassen.

De Tuingroepvrienden helpen regelmatig met het onderhoud van de rozentuin en de moestuin, de frequentie is afhankelijk van de seizoenen. Kom eens kijken hoe gewerkt wordt en of u een steentje kunt bijdragen.

Aanmelden voor de Tuingroep of informatie ontvangen? Stuur een e-mail naar tuingroep@vriendenvanmarienwaerdt.nl.

We vragen aan iedereen zich te houden aan de algemene richtlijnen van het RIVM. Dat betekent:

– geen handen schudden;

– 1,5 meter afstand houden van elkaar;

– thuisblijven als je koorts hebt, verkouden bent of je niet lekker voelt.

Zijn er nog vragen: schroom niet om José de Bruin, coördinator van de Tuingroep, te bellen (06-34 20 20 80) of een mailtje te sturen op bovenstaand mailadres.

Lid worden

Onderhouden wat belangrijk is