21 december : Winterwandeling

Op zaterdag 21 december staat de Winterwandeling op het programma.Ter introductie in onze Vereniging Vrienden van Mariënwaerdt mag u ook familie of vrienden aanmelden.

We verzamelen om 14.00 uur op het parkeerterrein van de Stapelbakker. De wandeling gaat over Mariënwaerdt, langs de Linge, richting molen De Vrijheid in Beesd. Deze molen heeft onlangs de tweede prijs gekregen als Molen van het jaar 2019. De molen ontving een bedrag van € 9000 van de BankGiro Loterij waarmee belangrijke herstelwerkzaamheden kunnen worden gefinancierd. In de molen kunnen wij ons even opwarmen en krijgen we uitleg van de molenaar.

Aansluitend op de wandeling staat er om 16.00 uur Koek en Zopie voor ons klaar bij de Stapelbakker: Warme wijn met garnituur en chocolademelk voor de liefhebber. Voor deze Winterborrel betaalt u €9,95. Als u geen gebruik maakt van de Winterborrel zijn er geen kosten verbonden aan de wandeling.

Honden zijn toegestaan op de wandelroute tevens is de wandeling geschikt voor minder valide vrienden.

Voor eventuele vragen of aanmelding voor de wandeling kunt u zich melden bij de coördinator van de wandelgroep Carolien Franken via wandelen@vriendenvanmarienwaerdt.nl of bij ons secretariaat: tel. 06 – 5206 5173. Bij uw aanmelding dient u alle deelnemende namen te vermelden en minstens één mobiel telefoonnummer voor het geval wij u kort voor de activiteit nog moeten bereiken.

Heeft u problemen met onze webwinkel of kunt u niet digitaal betalen: neemt u dan contact op met de ledenadministratie via leden@vriendenvanmarienwaerdt.nl of telefonisch 06- 13 51 66 88.
De uiterste aanmeld datum is woensdag 18 december a.s.

Nog geen Vriend? Voor € 15,= per jaar bent u Vriend en kunt u ook deelnemen. Klik daarvoor op onderstaande link bij Lid worden.