21 t/m 25 augustus : Landgoedfair

Op de Landgoedfair 2019 staan wederom een kleine 200 standhouders met originele artikelen voor in en om huis, bijzondere kleding en accessoires. Alle informatie vindt u via de link landgoedfair 2019

Vanuit onze Vriendenstand zal een team van gastheren en –vrouwen onze vereniging vertegenwoordigen om nieuwe leden te werven. Zij krijgen dit jaar o.a. een gratis rondleiding door het Grote Huis. In onze Vriendenstand krijgt u – wanneer u zich bekend maakt als Vriend – HELEMAAL GRATIS een speciale Vrienden van Marienwaerdt-tas met inhoud aangepast aan de 25e Landgoedfair. Voor alle Vrienden is op zaterdag 24 augustus van 15 – 17 uur een VIP-borrel gepland.
Verder maken wij u er op attent dat er dit jaar geen kortingsbonnen zullen worden verspreid voor de a.s. Landgoedfair omdat de Heerlijkheid Mariënwaerdt in verband met het jubileum van de fair de toegangsprijs éénmalig heeft verlaagd naar € 7,50. Tickets zijn in de voorverkoop verkrijgbaar via de website van het landgoed. Daar vindt u ook verdere informatie over de Landgoedfair.

Bent u nog geen Vriend dan kunt u zich natuurlijk aanmelden via onze website en straks gebruik maken van deze geweldige acties!!

Meer informatie via fairs@vriendenvanmarienwaerdt.nl of vanaf augustus via secretaris@vriendenvanmarienwaerdt.nl .

Bent u nog geen Vriend en wilt u dat wel worden? Voor slechts € 15 per jaar geniet u ook van alle voordelen! Klik op onderstaande link om u aan te melden als lid.