24 november en 28 december : Boswerkzaamheden najaar

Het najaar en de winter zijn altijd de perioden dat de Vrienden zich inzetten om de noodzakelijk snoeiwerkzaamheden te verrichten op landgoed Mariënwaerdt. Op 24 november vindt de eerste snoei plaats. Deze dag starten we samen met koffie in ‘t Karnhuis. Daarna gaan we op pad met een van de beheerders om onder zijn leiding flink in het groen te snoeien. U weet toch: snoeien doet groeien!
Onderweg is er uiteraard tijd voor een drankje. Voor gereedschappen wordt gezorgd. Neemt u zelf wel graag degelijke handschoenen mee. Het is ook verstandig om te zorgen voor stevige (wandel)schoenen of laarzen waarop u stevig staat. Rond 13.00 uur stoppen we en nuttigen we een goede lunch, aangeboden voor uw inzet door het Landgoed. Daarna kijken we of we nog een uurtje terug gaan of dat we de werkzaamheden beëindigen voor deze dag.

Dit jaar is er geen winterfair en hebben we een ingelaste activiteit. Op VRIJDAG 28 december gaan we de omgewaaide bomen in het bos opruimen. Als vriend van de vereniging vragen wij u ons te komen helpen en u krijgt er een volle kofferbak open haard hout voor terug. Deze dag geen lunch in de Stapelbakker maar een heerlijke kom erwtensoep en lekkere broodjes tijdens het werk. En natuurlijk wordt voor koffie/thee gezorgd. Als u voor de handjes zorgt, zorgen wij voor het gereedschap en het vervoer van het hout naar uw auto.

Aan deze activiteit zijn geen kosten verbonden.
U kunt u opgeven via het emailadres landgoedgroep@vriendenvanmarienwaerdt.nl.
Vermeld uw naam, het aantal personen waarmee u komt en uw (mobiele) telefoonnummer.

Voor eventuele vragen kunt u zich melden bij Leo Knuiman, tel. 06-55102525 of Rob Rozendaal, tel. 06-10193750.

Nog geen Vriend? Voor € 15,= per jaar bent u Vriend en kunt u ook deelnemen. Klik daarvoor op onderstaande link bij Lid worden.