19 oktober : Bosactiviteit najaar

Het najaar en de winter zijn altijd de perioden dat de Vrienden zich inzetten om de noodzakelijk snoeiwerkzaamheden te verrichten op Landgoed Mariënwaerdt. We gaan we op pad met een van de beheerders om onder zijn leiding flink in het groen te snoeien. U weet toch: snoeien doet groeien!
Onderweg is er uiteraard tijd voor een drankje. Voor gereedschappen wordt gezorgd. Neemt u zelf wel graag degelijke handschoenen mee. Het is ook verstandig om te zorgen voor stevige (wandel)schoenen of laarzen waarop u stevig staat. Rond 13.00 uur stoppen we en nuttigen we een goede lunch, aangeboden voor uw inzet door het Landgoed. Daarna kijken we of we nog een uurtje terug gaan of dat we de werkzaamheden beëindigen voor deze dag.

Aan deze activiteit zijn geen kosten verbonden. Het meebrengen van vrienden of familie is uiteraard gezellig en ook vanuit de vereniging en het landgoed zeer gewenst!

U kunt u opgeven tot 12 oktober a.s. via het emailadres landgoedgroep@vriendenvanmarienwaerdt.nl
Vermeld uw naam, het aantal personen waarmee u komt en uw (mobiele) telefoonnummer.

Voor eventuele vragen kunt u zich melden bij Leo Knuiman, tel. 06-33842218 of Rob Rozendaal, tel. 06-10193750.

Nog geen Vriend? Voor € 15,= per jaar bent u Vriend en kunt u ook deelnemen. Klik daarvoor op onderstaande link bij Lid worden.