VRIENDENPICKNICK

Door alle coronamaatregelen werd de Vriendendag 2020 en is ook de Landgoedfair geannuleerd.
Graag willen we als Vereniging u op een van de oorspronkelijk geplande fairdagen als Vriend toch graag ontmoeten en een begin markeren van de herstart van alle verenigingsactiviteiten.

Op ZATERDAG 22 AUGUSTUS wordt daarom bij Restaurant de Stapelbakker van 13.oo – 15.00 uur een VRIENDENPICKNICK georganiseerd waaraan u met het hele gezin of met uw vrienden kunt deelnemen.
Ruimte is er genoeg op Landgoed Mariënwaerdt en de picknicktafels bieden genoeg afstand volgens alle gestelde eisen van het RIVM.

Voorafgaand aan de picknick kunt u – na opgave voor 18 augustus a.s. – nog deelnemen aan een georganiseerde wandeling over Landgoed Mariënwaerdt. Na afloop van de picknick kunt u zo lang u wilt blijven en naar hartenlust de Landgoedwinkel bezoeken, een eigen wandeling of fietstocht maken en genieten van al het moois dat Mariënwaerdt telkens weer biedt. Een kijkje bij de nieuwe hooibergen bij de Hoge Sluis en de Mouwe is overigens van harte aanbevolen.
Aanmelden voor de picknick en het reserveren van de picknickmand kan t/m 18 augustus a.s. via onze website. Klik op Vriendenpicknick en vul het aantal gewenste picknickreserveringen in. Na het invullen van uw gegevens kunt u afrekenen via Ideal en is uw picknick gereserveerd. Ondervindt u problemen, neemt u dan s.v.p even contact op met ons secretariaat via 06-52 06 51 73.
Voor de wandeling moet u zich -ook voor 18 augustus a.s. – aanmelden via wandelen@vriendenvanmarienwaerdt.nl