16 mei : Voorjaarswandeling met of zonder lunch

De route van de voorjaarswandeling en de vertrektijd en -plaats volgt later in het voorjaar van 2020. Dit geldt ook voor de kosten voor lunch of borrel.

Deskundige begeleiding is verzekerd. Neemt u vooral uw verrekijker, loupe of fototoestel mee. Er wordt tijd genomen om hier en daar stil te staan en te genieten met al onze zintuigen.
Rekent u op circa twee uur wandelen. De aansluitende lunch of borrel wordt geserveerd in de Stapelbakker. Bij droog weer volstaan wandelschoenen, bij regen neemt u wellicht liever laarzen mee. Honden zijn welkom mits aangelijnd.

U kunt zich ook opgeven voor de wandeling zonder van de lunch gebruik te maken. Voor eventuele vragen of aanmelding voor de wandeling (MET OF ZONDER LUNCH) kunt u zich melden bij de coördinator van de wandelgroep Carolien Franken via wandelen@vriendenvanmarienwaerdt.nl of bij ons secretariaat: tel. 06 – 5206 5173.
Ter introductie in onze Vereniging Vrienden van Mariënwaerdt mag u ook familie of vrienden aanmelden. Bij uw aanmelding dient u alle deelnemende namen te vermelden en minstens één mobiel telefoonnummer voor het geval wij u kort voor de activiteit nog moeten bereiken.

Nog geen Vriend? Voor € 15,= per jaar bent u Vriend. Klik daarvoor op onderstaande link bij Lid worden.