21 mei: Voorjaarswandeling

Als u dacht het landgoed Mariënwaerdt op uw duimpje te kennen, dan dagen wij u uit!  De voorjaarswandeling voor de Vrienden gaat dit voorjaar langs bijzondere en misschien nog onontdekte paden. De wandeling duurt ongeveer 2 uur; het is aan te raden wandelschoenen aan te trekken. Neemt u vooral uw verrekijker of fototoestel mee en verheug u op een heerlijke ochtend met gelijkgestemde wandel- en natuurliefhebbers.
Honden zijn toegestaan, mits aangelijnd.
De route is voor een deel minder geschikt voor mindervalide Vrienden, maar er kan altijd een bypass gemaakt worden. Onderweg zullen we een enkele keer stilstaan bij een opmerkelijk punt, maar wandelen is hoofdzaak. Wij verzamelen 10.00 uur op het parkeerterrein van de Stapelbakker, waar de wandeling ook weer eindigt.  
Er zijn geen kosten verbonden aan deze activiteit. Eventuele consumpties na afloop zijn voor eigen rekening. 
Aanmelden kan door een email te sturen naar cjfranken@casema.nl of via wandelen@vriendenvanmarienwaerdt.nl
Ter introductie in onze Vereniging Vrienden van Mariënwaerdt mag u ook familie of vrienden aanmelden. Bij uw aanmelding dient u alle deelnemende namen te vermelden en minstens één mobiel telefoonnummer voor het geval wij u kort voor de activiteit nog moeten bereiken. Nog geen Vriend? Voor € 15,= per jaar bent u Vriend en kunt u ook deelnemen. Klik daarvoor op onderstaande link bij Lid worden.

Een hartelijke groet,

Bestuur Vrienden van Mariënwaerdt