21 mei: Voorjaarswandeling met of zonder lunch

Beste Vrienden,

Ook zoveel zin in de Voorjaarswandeling van 21 mei? De organisatoren van de wandelactiviteiten, Carolien, Ans en Janny, verrassen ons elke keer weer met een prachtige en leerzame wandeling over het landgoed. Meer nieuws over de inhoud van de wandeling volgt nog.
Haal de wandelschoenen maar uit de kast en verheug u op een heerlijke ochtend met gelijkgestemde wandel- en natuurliefhebbers. Neemt u vooral uw verrekijker, loupe of fototoestel mee. Er wordt tijd genomen om hier en daar stil te staan en te genieten met al onze zintuigen.
Bij droog weer volstaan wandelschoenen, bij regen neemt u wellicht liever laarzen mee.
De wandeling is gratis en eindigt op 12.00 uur. Honden zijn toegestaan, mits aangelijnd.
Na afloop is er gelegenheid om gezamenlijk iets te drinken of te eten bij de Stapelbakker. De kosten hiervoor zijn voor eigen rekening.
Vanaf dit jaar is het niet meer mogelijk de lunch vooruit te betalen.

U kunt zich aanmelden bij Carolien Franken: wandelen@vriendenvanmarienwaerdt.nl of bij ons secretariaat: tel. 06 – 5206 5173.
Ter introductie in onze Vereniging Vrienden van Mariënwaerdt mag u ook familie of vrienden aanmelden. Bij uw aanmelding dient u alle deelnemende namen te vermelden en minstens één mobiel telefoonnummer voor het geval wij u kort voor de activiteit nog moeten bereiken.

Nog geen Vriend? Voor € 15,= per jaar bent u Vriend en kunt u ook deelnemen. Klik daarvoor op onderstaande link bij Lid worden.

Een hartelijke groet,

Bestuur Vrienden van Mariënwaerdt