4 april : ALV en VRIENDENDAG = GEANNULEERD IVM CORONAVIRUS

De jaarlijkse Algemene Ledenvergadering brengt u weer helemaal op de hoogte van het wel en wee van onze vereniging. De vergadering begint om 10.00 uur in De Nieuwe Refter. Koffie/thee staat vanaf 09.30 uur daar klaar. We kijken terug op het afgelopen jaar, ontvouwen plannen voor de toekomst en willen graag ook uw inbreng voor onze vereniging horen, dit onder het genot van een kopje koffie. Uiteraard zal ook Landgoed Mariënwaerdt ons weer op de hoogte stellen van hun plannen.
We nemen afscheid van bestuursleden, Jacqueline, Leo, Rob en Marjolein. Gelukkig blijven ze actief in verschillende werkgroepen en gaan daar verder met het ondersteunen van het landgoed.

Na een uitgebreide lunch in De Stapelbakker vervolgen we om circa 13.30 uur het programma met onze Vriendendag weer in De Nieuwe Refter.

Na de lunch gaan we ons verdiepen in heraldiek en zelf ons eigen familiewapen maken.
Aan de hand van voorbeelden en uitleg gaat ieder zelf aan de slag om zijn of haar familiewapen te maken. Bereid je voor: neem zelf materiaal mee zoals een schaar, pen en potlood liniaal en kleurtjes.
Kijk eens op internet, bijvoorbeeld op Familiewapen, om een idee te krijgen wat er allemaal te leren valt over familiewapens. Misschien heeft u er zelf een!? Dan zijn wij benieuwd hoe dat er uit ziet en wat de achtergrond hiervan is. Verras ons.
Wij verzorgen het papier en onder leiding van onze bestuursleden gaan we er een gezellige middag van maken onder het genot van een drankje. We sluiten om 16.30 uur de dag af.

Aan de ALV zelf zijn geen kosten verbonden. De koffie wordt u door de vereniging aangeboden.
Voor een goede organisatie is het prettig wanneer u zich vooraf aanmeldt bij ons secretariaat:secretaris@vriendenvanmarienwaerdt.nl.
De prijs voor de lunch en de vriendenmiddag bedraagt € 27,50. Daarvoor kunt u zich aanmelden via de winkel op onze website Vriendendag.
Vragen? Bel met het secretariaat: 06-52065173.
De agenda voor de ALV vindt u op de Homepagina van de website en in het Vriendennieuws van maart. De notulen van de ALV 2019 en alle financiële stukken zijn tijdens de vergadering beschikbaar.

Nog geen Vriend? Voor € 15,= per jaar bent u Vriend en kunt u ook deelnemen. Klik daarvoor op onderstaande link bij Lid worden.